Börjar du få nog av monotont och tråkigt arbete i hemmet?

Börjar du få nog av monotont och tråkigt arbete i hemmet? Vore det inte skönt att få mer tid över till annat? I så fall är professionell hemhjälp förmodligen ett intressant alternativ för dig och din familj. Rent Hemma är ett välrenommerat städföretag som är verksamt i Storstockholm. Vi erbjuder städning, tvättning, strykning och fönsterputsning. Surfa in på vår hemsida, www.renthemma.se, eller vår Facebook-sida, www.facebook.com/renthemma, och läs mer om vad vi har att erbjuda.

Beställ tid för provstädning direkt på hemsidan www.renthemma.se. Allt som krävs är att du anger ett datum samt fyller i personuppgifterna i webformuläret. När vi registrerat din förfrågan skickas en bekräftelse ut via e-post. Om du har frågor om våra tjänster eller vill ha hjälp att boka s, nås vi på telefonnummer 08-120 509 10 eller per e-post, info@renthemma.se.

Samtliga medarbetare på Rent Hemma genomgår en internutbildning, som bland annat inkluderar städteknik och materialkunskap. De som skickas ut på serviceuppdrag har betydande erfarenhet av de tjänster som beställts. En detaljerad lista över vad som ingår i en standardstädning hittar du på http://www.renthemma.se. Om du har några speciella städkrav eller önskemål kan du ta upp dessa när du bokar din tid. För bästa möjliga resultat ser vi dessutom helst att du närvarar 15 minuter under första besöket så att vi gemensamt kan gå igenom bostaden.

Hos Rent Hemma han du sköta det mesta via vår hemsida. Under fliken ”Kundsidor” kan du avboka, omboka, registrera klagomål, avsluta abonnemang med mera. Besök oss idag på rent hemma.nu och boka tid för en provstädning!

Related posts:

  1. Tandblekning i hemmet