LA Travel skräddarsyr fotbollsresan för dig

Det är något speciellt att kolla på riktigt högklassig fotboll tillsammans med tusentals och åter tusentals. En genväg för att njuta av en sådan upplevelse tar du genom att vända dig till svenska sportreseföretaget LA Travel.

Med hjälp av LA Travel kan du ta dig till de bästa fotbollsmatcherna ute i Europa. Och det som gör LA Travel så bra är att de skräddarsyr resan för dig, så att du kan koncentrera dig på att ha roligt tillsammans med dina kompisar. Flyg, hotell och matchbiljetter – LA Travel tar hand om allt!

Men LA Travel erbjuder så mycket mer än bara högklassig europeisk fotboll. Bland annat anordnar det svenska sportreseföretaget resor till Nordamerika, med fokus på NFL och NHL. LA Travel är också det självklara valet om du gillar Formel 1.

Förutom detta kan LA Travel även anordna olika former av träningsläger, till flera trevliga destinationer runt om Europa. Företag kan också använda sig av LA Travel för att få ihop event och kick-offaktiviteter med extra allt.

LA Travel är allt ett tryggt val. Som resenär är du försäkrad, vilket ger dig ekonomisk kompensation ifall din resa skulle ställas in. Du har också prisgaranti, vilket innebär att kostnaden för resan inte ändras oavsett förändringar i valutakursen.

Vidare erbjuder LA Travel support dygnet runt, veckans alla dagar, vilket kan vara bra att veta när man befinner sig utomlands. Och skulle det vara något som du funderar på så tveka aldrig att ta kontakt med LA Travel.

Supportpersonalen är mycket trevlig och kompetent och gör allt för att lösa dina eventuella bryderier. För mer information om villkor och resor kan du surfa in på latravel.se. Lycka till med din bokning!

CHELSEA
BARCELONA
REAL MADRID
MILAN
ROMA
INTER

No related posts.