Den tidigare Klarna-chefen Jens Saltin

Det har aldrig varit enklare att hantera gruppbetalningar. Tack vare den nya appen Steven, slipper du och ditt sällskap att plocka fram mobilens miniräknare när restaurangnotan kommer in. Med Steven blir det enkelt att se vem som har betalat vad – och vem som inte har gjort det.

Bakom appen Steven, som lanseras i Sverige under våren 2018, står den tidigare Klarna-chefen Jens Saltin och hans affärspartner, systemutvecklaren Fredrik Olofsson. Tanken är att Steven, som fått sitt namn efter uttrycket “even Steven” kommer att först presenteras för svenska användare för att sedan lanseras i Europa.

Och allt är verkligen bäddat för succé. För är det någon som har stor erfarenhet när det kommer till smarta betalningar så är den onekligen den framgångsrike svensken Jens Saltin.

I sju års tid arbetade Jens Saltin, född -81, på centrala poster inom Klarna, ett företag som knappast som behöver några närmare presentation. Saltin inledde sin karriär inom Klarna som key account manager för Klarna mobil.

Och har också varit landschef för företagets marknader i Holland såväl som Storbritannien. Värt att veta om Saltin är också att svensken har en mastersexamen från Handelshögskolan, i Stockholm.

När Saltin meddelade att han skulle lämna Klarna var det många som undrade vilket nästa steg i karriären skulle komma att bli. Och appen Steven känns på många sätt som den självklara fortsättningen. Steven utgör det perfekta komplementet. Mer än troligt är också att Steven kommer vara ett självklart val för alla precis som Swish är det!

Så ta chansen att ladda ner Steven till telefon så snart som du får möjlighet. Och glöm inte heller att du ska påminna dina vänner om att göra samma sak. För med Steven så kommer ert nästa restaurangbesök att bli mycket enklare.

No related posts.