Homestaging

Att gå igenom en husförsäljning kräver en hel del detaljtänk. Bostadsmarknaden är hård och alla vill ju gå ur en försäljning med så mycket vinst som möjligt. För att mjölka ur det sista ur din bostad kan det därför tålas att tänka på att anlita homestaging innan din visning.

Sista piffet
Homestaging innebär att ditt hem snyggas till och piffas till lite extra innan din visning. Företagen som arbetar med detta har ett bra öga för detaljer och kan styla om ditt hem för att få det att se så attraktivt ut för potentiella köpare som möjligt.

Kom i snabb kontakt
ServiceFinder arbetar med många homestagingföretag som gärna hjälper dig inför ett sälj. För att få kontakt med dem är det enda du behöver göra att fylla i ett kort formulär som du hittar på ServiceFinder.se. Här är det bra om du är så detaljerad som möjligt i din beskrivning av vad du behöver hjälp med. Du kan även skicka med ett par bilder för att vara extra tydlig.

Dessa företag kommer läsa igenom ditt formulär och sedan lägga upp en offert som kommer skickas tillbaka till dig via mail eller sms. Du får upp till fem offerter som du sedan kan välja mellan.

Öka värdet på ditt hem
När allting är klart är det bara för dig att ta dt lugnt och ordna med alla andra detaljer inför försäljningen medan homestagingföretaget tar hand om de estetiska detaljerna som kan öka budgivningen lite extra efter visningen.

Så genom att använda ServiceFinder kan du ge ditt gamla hem en extra skjuts inför försäljning och du kan även göra det på ett snabbt och enkelt sätt. Låt ServiceFinder vara mellanhand mellan dig och ett seriöst homestagingföretag.

  1. www.servicefinder-historia.se
  2. www.servicefinder-info.se
  3. www.servicefinder-konsument.se

Related posts:

  1. Markismontörer via Servicefinder