Paris är en fantastisk stad som alla borde ta chansen att se

Paris är en fantastisk stad som alla borde ta chansen att uppleva någon gång i livet. Här hittar du en uppsjö av historiska monument, konstmuséer, ypperliga restauranger och barer samt fantastisk shopping. För allt du behöver veta när du planerar din Paris-resa, besök www.parisinfo.se. Här har vi samlat information om flyg, bussar, hotell och ett antal sevärdheter.

I Paris hittar du boende i alla prisklasser. För dig som vill spara in pengar på login för att ha mer över till mat, dryck och nöjen är något av stadens vandrarhem ett bra alternativ. Paris rymmer ett flertal välskötta vandrarhem som ligger central och håller en bra standard. I gamla konstnärskvarteren i närheten av Montmartre hittar du exempelvis Perfect Hostel, ett stenkast från operan. Vandrarhemmet ligger dessutom på gångavstånd från Moulin Rouge, som brukar betraktas som cancan-dansens födelseplats, samt Sacre Coeur, kyrkan som började byggas under mitten av 1870-talet och som skulle manifestera nationens botgörelse efter det andra imperiets och Paris-kommunens överdrifter.

Om du föredrar ställen i Montmartre är Square Caulaincourt ett annat bra alternativ. Bland resenärerer har vandrarhemmet skapat rykte om sig att vara fräscht, säkert och prisvärt. I priset ingår gratis internet, fransk frukost, varma duschar, kartor och tidningar samt gratis telefon inom Frankrike. Square Caulaincourt är idealt för tågluffare. Om du vill vara säker på att träffa ungdomar, välj Peace and Love, ett vandrarhem som endast tar emot gäster mellan 18 och 35 år. Här kan du laga din egen mat, se på TV och använda dig av internet. Med hjälp av www.parisinfo.se gör du Paris-resan till ett minne för livet!

Related posts:

  1. romantikens Paris
  2. hotell i Paris
  3. Besök Sveriges sydligaste stad – Prag