Problem med en idrottsskada?

Problem med en idrottsskada? Då kan det vara läge att gå till en sjukgymnast. Och bor du i Uppsala, med omnejd, så rekommenderas företaget Rehabfysio, som drivs av Katja Kvarnström.

Rehabfysio Sjukgymnast Uppsala är ett företag som erbjuda en lång rad av olika behandlingar, som specifik anpassad träning, behandling av det perifera nervsystemet och mjukdelsbehandling av muskulatur och fascia.

På Rehabfysio kan du också få elbehandling (TENS och NMES), akupunktur och ”dry needling” och ledmobilisering. Och skulle du ha några frågor som rör behandlingar så tveka inte att höra av dig till Rehabfysio och Katja Kvarnström.

Du når Rehabfysio på telefonnummer 070-383 29 94 och på mejladressen rehabfysio@gmail.com. Företagets lokaler ligger på Actic Svandammen, Sjukhusvägen 2, i Uppsala.

Intresserad av att boka in dig på ett besök hos Rehabfysio? Du kan boka tider direkt via företagets hemsida, rehabfysio.se. Oavsett om det är ett nybesök eller återbesök så ligger priset på 150 kronor. Rehabfysio är anslutet till Landstinget. Om du är under 20 år så går du kostnadsfritt till Rehabfysio. Frikort gäller. Och du behöver inte ha någon remiss.

Katja Kvarnström har arbetat som sjukgymnast sedan 2010. Innan hon startade eget arbetade hon för Idromed i Skellefteå, Kungsgärdets vårdcentral, Årsta vårdcentral och Capio Liljeforstorg vårdcentral i Uppsala. Kvarnström har även tidigare arbetat för Löplabbet, med rörelseanalyser samt sko- och inläggsutprovning.
Kvarnström har studerat idrottsmedicin, akupunktur, podiatri (alltså undersökning och behandling av fötter), mätmetoder för idrottare, ortopedisk medicin och idrottsmedicin. Och för tillfället går Kvarnström en specialistutbildning i ortopediskt manuell terapi (OMT).

Genom att vända dig till Rehabfysio och Katja Kvarnström kan du få verktyg som kan vara nyttiga att ha med sig i livet, för att undvika att skador och hälsoproblem uppkommer. Ett besök hos Rehabfysio är således ett besök för livet!

Related posts:

  1. hotellrum i Uppsala