Professionell städhjälp

Har du också funderat på att hyra in professionell städhjälp i Stockholm? Under det senaste årtiondet har alltfler hushåll gjort det valet. Det är lätt att förstå varför. Städningen tar en hel del tid i anspråk, tid som du skulle lägga på vänner och hobbys. Om du bor i Storstockholm, ta då en närmare titt på Rent Hemma – hemsidan hittar du på Renthemma.se.

Företaget har i skrivande stund servat mer än 1000 hushåll. Rent Hemma har under åren byggt upp ett gediget rykte. Här kan du vara säker på att få valuta för pengarna. Förutom städning kan du även köpa in tvättning, strykning och fönsterputsning. Fokus i verksamheten ligger framför allt på privathushåll i Storstockholm. Läs mer på Renthemma.se eller, om du har Facebook, www.facebook.com/renthemma.

Du behöver inte bestämma dig direkt. Rent Hemma erbjuder en teststädning som kostar 99 kronor i timmen. Den innebär inga åtaganden från kundens sida. Efter teststädningen gör Rent Hemma en analys av hushållets städbehov och tar fram ett kostnadsförslag som du sedan i lugn och ro kan ta ställning till. Vill du veta om Rent Hemmas tjänster? Tveka i så fall inte att höra av dig. Vi nås på telefonnummer 08-120 509 10 samt via e-post, info@renthemma.se.

Rekrytering till Rent Hemma sker med stor noggrannhet. Samtliga sökande måste uppvisa utdrag från belastningsregistret samt skriva på ett sekretessavtal. Rent Hemma satsar stora resurser på utbildning. Alla medarbetare genom en grundlig intern utbildning innan de släpps ut på uppdrag. För kundens trygghet har Rent Hemma dessutom en ansvarsförsäkring hos Folksam som uppgår till 10 miljoner kronor. läs mer på http://www.renthemma.se/stadhjalp-i-stockholm/

Related posts:

  1. Börjar du få nog av monotont och tråkigt arbete i hemmet?
  2. Städhjälp i Stockholm