romantikens Paris

Olika sorters boende i romantikens Paris
Många drömmer om en semesterresa till Paris. Och så många som 30 miljoner människor om året förverkligar denna dröm och turistar till denna romantikens huvudstad. Med så många turister som ska leva och bo innebär det att hotellnäringen i Frankrikes huvudstad är enorm. I denna logistikdjungel behöver man verkligen hjälp att hitta rätt och välja bra.
www.hotell-paris.se kan du få en hel del hjälp och råd kring boende under din vistelse i Paris. Här kan du läsa om olika alternativ som sedvanliga hotell, vandrarhem och till och med hyra av lägenhet under kortare perioder.

Hotellrum kan du finna i alla prisklasser i olika delar av staden – från centrum ut till ytterområdena. Eftersom tunnelbanesystemet är så väl utbyggt behöver det inte vara en nackdel att bo långt från centrum, bara man bor nära en tunnelbanestation. Letar du efter hotellrum kan du söka på FHR eller Hotel Paris. Du kan även använda www.hotell-paris.se sökmotor som leder dig till 50 000 olika hotell världen över, däribland i Paris. En verkligt användbar sökmotor med många filtreringsmöjligheter.
Vill du hitta ekonomialteranativen är vandrarhem ett bra val. I Paris kan du hitta en sängplats på vandrarhem från hundra till fyrahundra kronor. Billigast och säkrast blir det om ni är en grupp som hyr ett flerbäddsrum tillsammans. Exempel på väl etablerade vandrarhem är 3 Ducks Hotel (6, place Etienne Pernet), Stadium Hotel (63 Rue De la Chapelle) samt Hotel Commines (3 Rue Commines).
Om du behöver utrymme i ditt boende i Paris kan det vara en vettig idé att hyra en lägenhet. På www.hotell-paris.se hittar du tips på vad du ska tänka på kring sådant boende. Lägenheter i Paris förmedlas bland annat av Paris Eslworldwide, Apartmentsapart och Lodgis.
Generellt råd: Ju tidigare du bokar ju bättre boende får du.

Related posts:

  1. hotell i Paris
  2. hotellrum i Uppsala
  3. Boka hotell i miami
  4. Hotell i Stockholm
  5. Hotell i Dublin