Telemarketing med hjälp av Bisfront

Telemarketing med hjälp av Bisfront

Har ni ofta funderat på att nå ut till fler kunder eller har ni tagit fram en ny produkt eller tjänst som ni gärna vill få ut på marknaden? Låt Bisfront vara till hjälp. Vi är ett av nordens ledande bolag inom telemarketing och besöksbokning och har i dagsläget referenser från över 400 företag.  Då vi specialiserat oss inom fem olika områden som Media, IT, Finance, HR och Consulting har vi den kunskap som krävs för att hjälpa er mot framgång.

För att få ett företag bli mer lönsamt krävs det att det finns målgrupper som är intresserade av just deras produkter eller tjänster. Hur når man då ut till dessa målgrupper? Det finns två svar på denna fråga. Antingen avsätter man en liten grupp på företaget som bearbetar dessa, och på så sätt förlorar en massa tid och resurser. Eller det mer effektiva svaret, telemarketing. Med vår hjälp hittar vi de beslutsfattare ni vill nå ut till. Detta innebär med andra ord att ni kan fokusera på er kärnverksamhet och därefter spara en hel del tid. Då denna typ av arbetsprocess oftast är komplex och tidskrävande är det förståligt att de flesta företag inte alltid har så stort antal kunder man egentligen skulle vilja ha.

Telemarketing har på senare tid fått sig en negativ klang. Detta är något vi på Bisfront.se vill sudda bort. Därför jobbar vi i en nära integrerad arbetsprocess med våra kunder. Vi är därför till skillnad från de flesta andra telemarketing-företag inte så värst intresserade av att bara boka in ett möte. Utan vi bokar hellre in ett kvalitativt möte än tio dåliga. Mötet ska vara av hög kvalité så ni får lättare till avslut. Tillsammans med er och vår unika och heltäckande databas kan vi få ut information om målgrupper som leder till framgång för er.

Besök gärna vår hemsida http://www.bisfront.se eller ring oss på 08-660 17 70 för mer information om oss, bisfront besöksbokning och vilka företag vi hjälpt idag. Kanske finns det något företag som jobbar liknande som er?

No related posts.